Gemmoterapie eshop

Zentrichova apatyka-léčivá síla přírody

Zobrazení:

Řadit dle:

KatalogFrancouzský zelený jíl

Francouzský zelený jíl


Francouzský zelený jíl se využívá při důkladné detoxikaci organismu, dále jako podpůrný prostředek při ekzému a lupence, pomáhá neutralizovat nadměrnou kyselost organismu, což má vliv i na artrózu i osteoporózu, na likvidaci kvasinkových infekcí Candida albicans, Francouzský zelený jíl se využívá při hubnutí na úpravu metabolismu, při zácpě a průjmu, na neutralizaci těžkých kovů z těla. S používáním zeleného jílu měl letité zkušenosti i bylinář Josef A.Zentrich, autor knihy Terraterapie-Aquaterapie-Léčba jílem a vodou. Upozornění : Při detoxikaci je potřebné vypít sklenku francouzského zeleného jílu i s usazeninou, nejenom pít odstátou vodu. Jinak by nemohly být splněny požadavky, které od detoxikační kúry zeleným jílem očekáváme. Francouzský zelený jíl EPAM dodávaný firmou Zentrichova apatyka s.r.o. splňuje náročné hygienické předpisy ČR právě na používání zeleného jílu tak, jak je to nejúčinnější! V sekci Menu : Zelený jíl se můžete podrobně seznámit s návodem na užívání zeleného jílu, s používáním jílu v kosmetice na jílové pleťové masky a obklady. V sekci Zelený jíl najdete spoustu užitečch rad a návodů a zkušeností s používáním zeleného jílu.Informace o zboží nejsou zdravotní tvrzení.

Francouzský zelený jíl
   
206 Kč včetně DPH
Zelený jíl má absorbční, antioxidační, odkyselující a čistící - detoxikační vlastnosti.
Francouzský zelený jíl - tobolky
   
176 Kč včetně DPH
Zelený jíl se používá při onemocnění žaludečně střevního traktu, detoxikuje, odkyseluje, posiluje organismus.
KNIHA PREVENCE RAKOVINY STŘEVA
   
197 Kč včetně DPH
KNIHA PREVENCE RAKOVINY STŘEVA- spousta informací o tom, jak střevo funguje a co se děje, když naopak nefunguje.
Zelený jíl a tobolky
AKCE !    
383 Kč včetně DPH
Zelený jíl a tobolky na pročištění střev a trávicího traktu.

  Cena nákupu: 0

Kontakt

Jméno: ZENTRICHOVA APATYKA,s.r.o.
Mobil: +420604475351
Mail: k.parma@seznam.cz

Registrace
Akce a novinky
E-mail: